Bygg

Välkommen till UFS Bygg!
Din byggentreprenör du kan ha stort förtroende för.

Att anlita UFS som din entreprenör inom bygg innebär också andra fördelar, då vi också har andra yrkesområden inom vår egna organisation. 
Dessa kan, förutom bygg, även beröra VVS, Sanering, Rivning och Fuktteknik ifall dessa behov finns i byggentreprenaden. 
Kort sagt, här erbjuds de tjänster som den som önskar anlita en byggfirma rimligen kan behöva.

UFS Byggavdelning utför sedan 1996 större Totalentreprenader till mindre Byggserviceuppdrag.

Våra arbetsledare / platschefer, som givetvis är utbildade byggarbetsmiljösamordnare, ser till att arbetet löper på och att du som beställare hela tiden uppdateras om allt som rör ditt byggprojekt.

Vi är en byggfirma som bryr oss om dig och dina hyresgäster.

Tveka inte att kontakta UFS för dina byggprojekt.

Takarbeten

UFS Bygg AB hjälper dig då du planerar takomläggning.
Vi utför takbyte och kompletta takomläggningar. Vi är specialister på takbyte med betongpannor och tegelpannor. Vi levererar en helhetslösning och samordnar arbetet med plåtslagare.

Vår byggservice har lång erfarenhet av takarbeten. Givetvis ska du som privatperson utnyttja ROT avdraget vid takomläggning av ditt hus.

Kvalitét och garanti med ansvar.
Vi arbetar enbart med kvalitetsprodukter från kända svenska leverantörer vid takomläggning såsom Benders och Icopal. Våra takarbeten utförs med hög kvalitet enligt branschstandard och materialleverantörens instruktioner.

För frågor och offerter kontakta Fredrik Johansson.

Köksrenovering

Går du i planer att utföra köksrenovering i ditt hem och dessutom kunna utnyttja ROT avdraget?

Tveka inte att kontakta UFS Bygg AB. Vi har sedan 1996 hjälpt många kunder förverkliga sin dröm om ett köksbyte och vi vill även hjälpa dig med dina idéer.

Givetvis lämnar vi dig ett kostnadsförslag, liksom en skiss på ditt nya kök, utan kostnad. Sedan kan vårt gedigna kunnande börja visa vad det går för och din köksrenovering kan bli verklighet.

Du som kund, och dina önskemål står alltid i centrum och vår långa erfarenhet och vår breda kompetens garanterar att ditt köksbyte blir till belåtenhet.

Vi kan det här med köksrenovering och du ska inte tveka att kontakta oss för ett kostnadsförslag. Kompetens, effektivitet och lyhördhet för kundens önskningar och behov är nyckelord.

Vi har hjälpt många kunder runt om i Uppland, i bland annat Uppsala, Märsta, Sigtuna och Tierp.

För frågor och offerter angående köksbyte, kontakta Fredrik Johansson.