Riv och Sanering

Vi har sedan 1996 utfört många olika Riv & Saneringsuppdrag i länet. Vi har en lång och gedigen erfarenhet inom dessa 2 yrkesområden.
Rivningsarbete i samband med vattenskador för att effektivisera torkning och rivningsarbete vid hyresgästanpassningar är vanligt återkommande.
Saneringsuppdragen kan vara av många olika slag då vi i egen organisation har Klottersanering, Luktsanering, Asbestsanering, Fasadrengöring, Takrengöring m.m.

I våra olika yrkesområden erbjuder vi inom UFS helhetslösningar inom Bygg, Rivning, Sanering, Fuktteknik och VVS.

Har ni frågor kring våra tjänster inom Rivning & Sanering, är ni välkomna att kontakta Niklas Johansson.

Rivning

Rivningsuppdragen har varit många och av mycket olika art. Vi river allt från en enstaka väggar till hela affärscentra. Vår personal har mångårig erfarenhet av detta och river alltid ”rätt” för att göra en ev. återställning enkel för en snickare.

Sanering

Sanering, är ett brett område och omfattar många områden. Några exempel på detta är Klotter, Lukter, Brand, Mögel, PCB, Hussvamp, Asbest m.m.
UFS AB har gedigen erfarenhet inom detta och stort kunnande hos personal.

Tveka inte att kontakta Niklas Johansson hos oss om frågor och kostnadsförslag.
Vi är verksamma i Tierp, Uppsala, Märsta och Sigtuna med omnejd.

UFS AB är återförsäljare till effektiv luftrening med BioZone enheter. Dessa enheter använder vi dagligen i vår verksamhet hos våra kunder.

Klottersanering

Vi genomför klottersanering till företag och privatpersoner i hela länet.
Gemensamt för vårt tjänsteutbud är att vi använder effektiva och miljömässigt godkända metoder.
Att arbeta med klottersanering är komplext.
Man måste ta hänsyn till de miljömässiga konsekvenserna av det medel man använder och den yta som rengörs får inte skadas samtidigt som borttagningen måste vara effektiv. Vi har mångårig erfarenhet av klottersanering och använder de senaste metoderna för effektiv och skonsam rengöring.
UFS har den kunskap och erfarenhet som krävs för att nå bästa resultat när du ska sanera din fasad.

Klotterskydd

För att underlätta klottersanering och minimera ev. skuggor som kan bli efter en sanering på sugande material, rekommenderar vi att man lägger på ett klotterskydd s.k ”offerskydd”.

Ett klotterskydd sparar även på slitage av fasad där det är återkommande klottersanering.
Man sparar även mycket tid på sanering då tidsåtgången är betydligt mindre på klotterskyddad yta.
Kontakta oss gärna för mer info kring klottersanering och skydd av fasad info@ufs.nu

Mögelsanering

UFS AB har mångårig erfarenhet av luktsanering och mögelsanering och har även auktoriserade provtagare med behörighet att utföra mätningar och provtagningar av er inomhusmiljö.

Tveka inte att kontakta oss på UFS om ni har problem med mögel och lukter så får ni åtgärdsförslag innan sanering påbörjas.

Fasadrengöring

Att hålla sina fasader rena från trafiksmuts, sot, oljehaltig och smuts är nåt vi varmt rekommenderar. Får smutsen ligga kvar minskar fasadens möjligheter att andas och påverkar därmed livslängden. Smuts på fasaden påverkar också ytan så att PH-värdet sjunker, vilket medför att fasaden vittrar sönder. Fasaden får en ny lyster och ger ett snyggare allmänt intryck.

Takrengöring


För att kunna förlänga livslängden på ett tak bör påväxten av mossa på takpannorna avlägsnas, trasiga takpannor bytas och hängrännor rensas. Taket behandlas sedan med ett kem för att neutralisera ytan.

Påväxten dör omedelbart och släpper från taket med hjälp av regnvatten. Taket kommer att vara påväxtfritt i ca fyra år. För fortsatt gott resultat rekommenderas en tilläggsbehandling efter cirka fyra år.

Tveka inte att kontakta oss för ett kostnadsförslag!