Genomförda och pågående projekt

Restaurang Coor i Juvelen!

2021.09.23

UFS Bygg har fått förtroendet att bygga och anpassa stora lokalytor i fastigheten Juvelen i Uppsala till Coor som till årsskiftet ska öppna sin verksamhet där. Detta genom fastighetsägare Vasakronan i Uppsala.

Restaurang HEAT expanderar!

2021.09.23

Heat utökar sin verksamhet ytterligare i Uppsala till fastigheten Kristallen på Axel Johanssons gata i Fyrislund. UFS Bygg fick förtroendet av Castellum att hyresgästanpassa till Heat och deras verksamhet.

Takomläggning

2020.11.13

UFS fick förtroendet att lägga om 2700kvm tak åt UppsalaHem.Uppdraget omfattade ett komplett takarbete. Byte av råspont, takpapp, tegel samt tillhörande plåtarbeten. Uppdraget pågick i 5 mån. under 2020 och omsatte 5,5 milj.

Walmstedska gården

2020.10.27

Walmstedska längan som ligger intill Walmstedska huset och som tros varit ett stall från början, har nu genomgått en omfattande totalrenovering av UFS Bygg, där vi har rivit allt invändig och tilläggsisolerat huset med nya ytskikt samt installerat ny ventilation i samråd med Upplandsmuseets antikvariat.

Fyrisbiografen

2020.10.27

UFS fick förtroendet av Uppsala Akademiförvaltning att renovera Fyrisbiografens allmänna ytor som Entré, Foajé, WC-utrymmen samt att de även fick ny ventilation installerad.Fyrisbiografen startades 1911 av Hugo Plengiér och är en av Sveriges äldsta biografer som fortfarande är i drift.Uppdraget pågick i månader och omsatte ca 5 milj.

Uppsala Hem

2020.10.01

Uppsala Hem är en av våra större beställare inom Fukt & Vattenskador sedan 2017. Vi tar hand om deras skador i alla faser i samråd med hyresgäster och beställare. Detta omfattar skadeutredning, rivning, torkning och återställning. Stort hänsynstagande ger vi alltid till drabbade. En vattenskada med dess åtgärder är ofta påfrestande för hyresgäster. Våra duktiga…